Tretman HIFU – što naše klijentice najviše zanima?

HIFU je jedan od najpopularnijih tretmana Beba Beauty Centra kojim se može ispraviti čitav niz različitih nesavršenosti kože pa ne čudi golem interes oko njegovih prednosti i karakteristika. Evo pitanja koje nam najčešće postavljaju!

Kome je namijenjen HIFU tretman?

Svakome tko ima blagu do umjereno obješenu kožu, odnosno gdje koža vidljivo i/ili na osjećaj postaje manje čvrsta.

Koja područja možemo tretirati? 

  • podizanje kože na vratu
  • podizanje podbratka
  • dekolte 
  • podizanje obrva
  • bore na čelu
  • podizanje obraza

Što mogu očekivati nakon tretmana?

Postoji mogućnost neznatnog crvenila nakon tretmana na tretiranom području, koje može potrajati do nekoliko sati. Mali postotak klijenata može imati blage otekline, osjetiti sitne trnce ili imati osjetljivost na dodir tretiranog područja, međutim sve pojave su blage i privremene prirode.

Koliko dugo traje jedan tretman?

Duljina tretmana ovisi o području koje se tretira. Za područje lica i podbratka postupak obično traje 60-90 minuta, tretman za područje vrata s podbratkom traje otprilike 30-45 minuta, dok tretman dekoltea traje oko 35 minuta.

Trebam li uzeti bolovanje?

Ne, jer se ne radi o invazivnom tretmanu niti je okom vidljivo da je koža tretirana. Nakon tretmana možeš odmah nastaviti sa svim svojim uobičajenim aktivnostima, bez potrebe da slijediš ikakve posebne mjere nakon tretmana.

Kakav je osjećaj na koži za vrijeme trajanja tretmana?

Nakon što se u tretirano područje isporuči određena količina energije, možeš osjetiti sitne trnce u dubini, što je znak da je isporučena energija izazvala stvaranje novog kolagena. Ugodnost za vrijeme tretmana varira od osobe do osobe, ali osjećaj grijanja traje samo dok traje isporuka energije u određeno područje, i to je znak da je postupak funkcionira.

Kada mogu vidjeti rezultat tretmana i koliko dugo traje postignuti efekt?

Proces stvaranja novog kolagena traje 2-3 mjeseca, tako da će se maksimalni rezultati razviti tijekom tog vremena. Tretman proizvodi novi kolagen iznutra, ali tvoj prirodni proces starenja diktirat će koliko dugo će rezultati biti vidljivi na vanjskoj strani. Klijenti tretirani HIFU terapijom zbog njezinog produženog djelovanja mogu imati stvaranje kolagenskih vlakana i do godinu dana nakon odrađenog tretmana, a budući fresh-up tretmani mogu pomoći u održavanju individualnog procesa starenja.

Pogledaj video 

Koliko tretmana mi je potrebno?

Većini klijenata je potrebno 2-5 tretmana, ovisno o dobi. Međutim, na temelju stupnja popustljivosti kože, biološkog odgovora na energiju ultrazvuka i procesa gradnje kolagena svakog pojedinca, neki klijenti koriste i dodatne fresh-up tretmane. Budući da koža i dalje stari, fresh-up tretmani mogu pomoći klijentima da ublaže efekt prirodnog procesa starenja.

 

Kontakt

Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243
+385 98 819 700

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 300,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn