Depilacije

Dlačice… Netko ih ima više, netko manje, ali jedno je sigurno: Beba ih uklanja sve!

U ugodnoj atmosferi Beba Beauty Centra nudimo ti nekoliko učinkovitih, pa čak i bezbolnih metoda uklanjanja dlačica, kako bi u bilo koje doba godine uživala u glatkoj i svilenkasto mekoj koži.

Depilacija šećernom pastom

Isprobaj depilaciju koju su koristile i žene drevnog Egipta.

Naša vlastita Beba Beauty šećerna pasta daje potpuno novi doživljaj depilacije pa nije ni čudo da su je naše prezadovoljne korisnice prozvale „kraljevskim tretmanom“.
Posebna je jer je savršeno glatka, maziva i prirodna te, ono najvažnije, odstranjuje sve vrste neželjenih dlačica. Uz lagani piling uklanjaju se odumrle stanice kože i daju joj svilenkastu mekoću i sjaj, a šećeri koji se stapaju s tvojom toplom kožom pružaju ti osjećaj pravog kraljevskog tretmana. Beba Beauty šećerna pasta isključivo je hrvatski proizvod koji su na tržištu odavno prepoznale brojne zadovoljne korisnice – i mnogi prezadovoljni korisnici!

Zašto se odlučiti za Beba Beauty?

  • Brzo i nježno odstranjuje neželjene dlačice.
  • Jedna od najefikasnijih metoda depilacije.
  • Bezbolan i ugodan tretman.
  • Šećeri blago čiste i njeguju kožu.
  • Nema iritacije kože nakon tretmana u usporedbi s drugim standardnim načinima depilacije.
  • 100 % prirodni i organski proizvod.

Depilacija hladnim voskom 

Tvoje dlačice neće ni znati što ih je snašlo, a već ih neće biti kad se odlučiš za jednostavnu, brzu i učinkovitu metodu hladnog voska. Naruči se i napokon osjeti svilenkastu glatkoću pri svakom dodiru.

Depilacija Adam & Eve toplim voskom u perlama 

Osim depilacije voskom i šećernom pastom, u našu ponudu uvrstili smo i depilaciju čuvenim Adam & Eve voskom za depilaciju. Proizveden u Australiji, taj revolucionarni vosak brzo je naišao na dobrodošlicu u profesionalnim salonima širom svijeta. Njegova posebnost je što doista osigurava gotovo bezbolnu depilaciju svih dijelova tijela jer se vosak ne lijepi za kožu, nego samo na dlaku pa se tako izbjegavaju razne iritacije i crvenilo kože. Namijenjen je svim vrstama kože, pogotovo osjetljivoj kako ne bi došlo do problema uraslih dlaka ili upalnih procesa: koža nakon tretmana ovim voskom ni na koji način nije iziritirana.
Vosak sadrži prirodne sastojke poput čistoga australskog pčelinjeg voska, bademova i kokosova ulja, kakaa i maslaca te ulja koštica breskve.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.