Muški kutak

Muškarci danas sve više pažnje pridaju svom izgledu, stoga proizvođači kozmetike i kozmetičkih salona nude mnoge linije i usluge posvećene isključivo njima. Svojom bogatom ponudom Beba Beauty Centar oduševit će sve muškarce koji drže do sebe

Depiliranju su se nekad podvrgavali samo sportaši, no danas je depilacija postala ne samo stvar aerodinamičnosti, nego i higijene i dobrog ukusa. U Beba Beauty Centru zahtjevima novog vremena odgovaramo inovativnim i nikad manje bolnim tretmanima.

Depilacija

Depilacija podrazumijeva brzo povlačenje dlake iz korijena, a rezultati dobro odrađene depilacije mogu biti vidljivi od 3 tjedna nadalje, ovisno o tipu dlake. Kada se obave profesionalno i ispravno, te su metode depilacije efikasne i čiste. Depilacija može biti prilično bolna, iziritirati vašu kožu ili čak dovesti do upale dlake ili urastanja posebno ako se prvi put odlučio na neku od metoda depilacije.

Međutim, i za to postoji rješenje, a to je lasersko uklanjanje dlake.

Lasersko uklanjanje dlake SHR tehnologijom

Laseri uništavaju folikul dlake i usporavaju njezin rast. Idealni kandidati za ovu metodu su klijenti sa svijetlom kožom i tamnom dlakom. Ova tehnika je manje bolna od mnogih drugih, a rezultati su dugotrajni. SHR je najnoviji sustav trajnog uklanjanja dlake koji odlikuje savršen sustav hlađenja s velikim rashladnim kapacitetom. Za razliku od ostalih tradicionalnih metoda trajnog uklanjanja dlake, tretmani SHR tehnologijom potpuno su bezbolni. Tehnika rada “in motion” (u pokretu) omogućuje znatno brži rad, što uvelike skraćuje trajanje tretmana, dok sustav hladne površine kože, popravlja površinske opklene i omogućuje iznimno udoban, ali i visoko učinkovit tretman za trajno uklanjanje dlaka.Zahvaljujući ovoj tehnologiji, tretmani mogu raditi tijekom cijele godine na svim tipovima kože.

Tretmani lica

Pripadnicima jačeg spola koji vode brigu o svom izgledu pripremili smo tretmane pomno prilagođene posebnostima kože lica muškaraca.

Tretmani čišćenje lica 

Tretmani za podizanje tonusa kože i tretmani pomlađivanja 

Medicinska ili klasična pedikura za muškarce

Njegovana stopala odraz su zdravlja, higijene i brige o vlastitom izgledu. Uživaj u našim tretmanima i osjeti njegu na svakom koraku.

 

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.