Pravilnik Beba Beauty Centra

Već gotovo tri desetljeća Beba Beauty Centar oaza je mira, ljepote i relaksacije za mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Kako bi ukupno zadovoljstvo svakog našeg klijenta pruženom uslugom – od informativnog razgovora i rezervacije termina do samoga tretmana – bilo besprijekorno, ljubazno vas molimo da poštujete nekoliko jednostavnih pravila poslovanja i komunikacije BBC-a:

1. REZERVACIJA TERMINA

Pri rezervaciji, osobito kada je riječ o važnim događanjima u životu (vjenčanja, različite proslave i sl.), iznimno je bitno da nam se pravodobno javite kako bismo vam osigurali željeni termin.

 • Tijekom radnoga vremena termin možete rezervirati pozivom ili SMS porukom na broj  091/338-3243

Izvan radnoga vremena te vikendom i blagdanom termin se rezervira SMS porukom, porukom na profilu BBC-a na Facebooku ili Instagramu, ili e-mailom na adresu bebabeautycentar@gmail.com

2. OTKAZIVANJE TERMINA I UPLATA AKONTACIJE

Ako ste iz bilo kojeg razloga spriječeni doći u zakazano vrijeme, ljubazno vas molimo da nas o tome obavijestite najmanje 24 sata ranije. Naše vrijeme i vrijeme naših klijenata je dragocjeno, a pravodobno otkazivanje znak je da ga poštujete.

 • Rezervirane termine koji su dio nekog akcijskog paketa smatramo iskorištenima ako nisu otkazani barem 24 sata ranije.
 • U slučaju kasnog otkazivanja (ili neotkazivanja) termina za pojedinačni tretman, BBC-u ste tijekom sljedećeg naručivanja dužni platiti akontaciju u vrijednosti od 50 % propuštenog tretmana. Akontacija treba biti uplaćena najkasnije 48 sati prije zakazanog novog termina jer u protivnom on neće biti rezerviran. Ukoliko klijent u roku od 48 sati prije dogovorenog termina unaprijed plaćeni tretman/uslugu ne otkaže, smatra se da je dogovoreni tretman/usluga uredno izvršen/a.
 • Za sve tretmane koje zelite rezervirati unaprijed, a pogotovo “povezati” 2/3 tretmana, obavezna je uplata akontacije u iznosu od 50% vrijednosti tretmana. Bez vidljive uplate ili poslanog dokaza o uplati najmanje 48 sati prije termina, smatrat cemo da ste odustali od Vase rezervacije.
 • Klijent je dužan iskoristiti iznos unaprijed uplaćenih usluga Beba Beauty Centra u roku od  6 mjeseci  od dana izdavanja ponude odnosno 90 dana od dana kupnje poklon bona.  Ukoliko klijent u naprijed navedenom roku ne iskoristi sve usluge iz unaprijed uplaćenog paketa, isti nema pravo na povrat novca za usluge koje nije iskoristio.
 • Ukoliko klijent zbog opravdanih razloga nije u mogućnosti iskoristiti sve usluge iz plaćenog paketa, Beba Beauty Centar klijentu daje mogućnost unutar roka od 6 mjeseci od dana izdavanja računa umjesto neiskorištenih usluga iskoristiti druge usluge koje pruža Centar za koje je uplaćen paket tretmana/usluga ili prenijeti neiskorištene usluge na korištenje trećoj osobi.
 • Treća osoba ima pravo iskoristiti tretmane u preostaloj količini koju nije iskoristio osobno klijent koji je uplatio paket tretmana/usluga i to  unutar preostalog vremenskog razdoblja od 6 mjeseci, uz pismenu dozvolu klijenta.
  Ukoliko klijent ne želi iskoristiti uplaćeni paket za niti jednu od gore navedenih mogućnosti,  nema pravo na povrat novca za neiskorištene tretmane/usluge te se oni smatraju iskorišteni u cijelosti. 
 • Posebno je važno napomenuti kako je cijena tretmana/usluga koje čine sastavni dio promo paketa određena u povlaštenom iznosu u odnosu na cijenu koju ti tretmani/usluge imaju izvan paketa.  Cijena istih  tretmana ili usluga izvan paketa obračunava se po cijeni koja je za taj tretman/uslugu  naznačena u važećem cjeniku Beba Beauty Centra u mjesecu kupovine paketa. 
 • Podaci za uplatu akontacije  su:  

Kristal d.o.o., Domovinskog rata 13, 21000 Split
IBAN: HR1823600001102230543
Model: 00  Poziv na broj: datum plaćanja
Svrha plaćanja: Akontacija od (ime-i-prezime)

 

3. KAŠNJENJE

Ako iz bilo kojeg razloga kasnite na dogovoreni tretman, čim prije nas o tome obavijestite. Toleriramo 10 minuta zakašnjenja jer u protivnom ne možemo obaviti tretman u cijelosti pa samim time niti jamčiti njegovu učinkovitost.

Kako bi se odabranim tretmanom postigao vrhunski rezultat, potrebno je točno određeno vrijeme pa je uistinu važno da na zakazane tretmane ne kasnite. BBC se ponosi kvalitetom svojih radova i zbog toga neće, ako vrijeme to ne dopušta, niti počinjati tretman.

4. PRATNJA

Ljubazno vas molimo da na tretman ne dovodite ikakvu pratnju jer u našem Centru nemaju gdje boraviti. Tretmani se obavljaju u steriliziranim prostorima u kojima ima mjesta samo za vas i stručno osoblje. Osim toga, tretmane nastojimo obavljati u potpunoj tišini kako bi se naši klijenti opustili do kraja pa nema prostora za neobvezno, a pogotovo glasno čavrljanje.

5. UPOTREBA MOBITELA

Prije tretmana utišajte svoj mobilni telefon – zaslužujete tih sat ili malo više vremena provesti u potpunome miru, a mi ćemo vam se moći potpuno posvetiti bez ometanja i drugih klijenata i nas napornom zvonjavom.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.