BB Royal +

Ovaj tretman nadogradnja je tretmana BB Royal u kojem uz primjenu svih njegovih protokola dodajemo još i tretman laserom. Ovisno o tome je li riječ o problematici kože s aknama ili vam je potreban lifting, laser je jedna od najbržih i najefikasnijih metoda za rješavanje nastale problematike.

Tretman se može ponavljati i u samostalnom izvođenju (najbolje je obaviti procjenu s kozmetičarkom prilikom dolaska na tretman), a za prvi dolazak preporuka je izvođenje uz kompletan protokol BB Royal tretmana.

BB Royal + sa skin lifting efektom 

Lasersko pomlađivanje kože je nova i jedinstvena tehnika kojom se uz pomoć lasera smanjuju efekti starenja na koži. Poznata je i pod nazivom Skin Rejuvenation, a uključuje tri efekta: zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara i reduciranje mrlja na koži. 

Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti i na bilo koje drugo područje kože.

Klijenti se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kože kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu, koji su vidljivi na licu i vratu. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija. Smanjuje crvenilo lica i izgled otvorenih pora. Kožu je prije ovog tretmana preporučljivo detaljno očistiti BB Royal tretmanom.

BB Royal + s uklanjanjem akni 

Laser optičkom energijom uništava lojnu žlijezdu uz jak protuupalni efekt koji razara bakterije.  Tretman laserom preporučuje se kod problematičnoga tena, pojačanoga mašćenja kože s proširenim porama te kod blažih do srednje jakih akni, a posebno se preporučuje kod hormonalno uzrokovanih akni u donjoj polovici lica i vrata kod žena.

Prosječno je potrebno 3 do 5 tretmana. Nakon završetka terapeutskog ciklusa, savjetuju se povremeni tretmani održavanja svakih 3 do 9 mjeseci. Tretman nema nikakve nuspojave, nije agresivan ni bolan, niti iziskuje oporavak nakon provedbe. 

Kod jačih upala moguća je manja osjetljivost. Ponekad je moguće manje kratkotrajno pogoršanje akni zbog jakog protuupalnog efekta nakon tretmana. 

Efekt tretmana vidljiv je 1 do 2 tjedna te s vremenom postaje sve bolji. Laser znatno ubrzava zacjeljivanje akni te sprječava razvoj upalnog crvenila i ožiljaka. Tretman pomaže i pri smanjivanju blažih ožiljaka jer potiče razvoj kolagena.

Kožu je prije ovog tretmana preporučljivo detaljno očistiti BB Royal tretmanom.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.