Biomodulacija

Jedna od najčešćih ženskih dilema je kako se boriti s celulitom i viškom masnih naslaga. Ponekad, čak i pored uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obujmu ne mogu se ukloniti upravo na mjestima na kojima mi to želimo. Ali, kao što znaš, mi uvijek imamo način.

Tretman lipo laserom prvi je neinvazivni tretman oblikovanja tijela i efikasnog uklanjanja viška masnoća, odnosno smanjenja obujma u centimetrima. Biomodulacija pruža brz, jednostavan i siguran način smanjivanja masnih naslaga bez ikakvih nuspojava na drugim susjednim tkivima. Uklanjaju se samo masne stanice iz organizma, ali ne i “voda” iz našega tijela. Tako postižemo gubitak centimetara, oblikovanje tijela te pomlađivanje i njegu kože.

KAKO FUNKCIONIRA BIOMODULACIJA?

Biomodulacija topi masne stanice uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Rastopljene stanice postaju privremeno porozne i akumuliraju se u međustanični prostor. Masti iz međustaničnog prostora tijelo prirodno, bez ikakvih nuspojava, izbacuje kroz probavni i limfni sustav.

Kako bi se dodatno ubrzao cijeli proces, uz tretman biomodulacijom preporučujemo tretman limfnom drenažom koja ujedno eliminira i višak tekućine iz organizma.

ŠTO TRETIRAMO BIOMODULACIJOM?

Celulit, smanjivanje obujma masnih naslaga (trbuh, ruke, bedra, podbradak, leđa…), zatezanje kože (trbuh, ruke, podbradak…).

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Potrebno je oko sedam tretmana po tretiranoj regiji, a tretmani se mogu raditi s razmacima od samo dva dana.

JESU LI TRETMANI BOLNI I POSTOJE LI NUSPOJAVE?

Lipo laser primjenjujemo na bilo koji dio tijela jer nema nuspojava. Tretman je bezbolan, vrlo ugodan i opuštajući. Izvodi se na dijelu tijela po izboru, a prikladan je za sve koji imaju problema s obujmom. Kako je riječ o hladnom diodnom laseru, tretirati se mogu i osobe koje imaju problema s kapilarama i venama.

KAD SU VIDLJIVI REZULTATI?

Rezultati su vidljivi odmah nakon zahvata te pacijenti često izgube po nekoliko centimetara obujma u tretiranim regijama. Za dugotrajne i finalne rezultate, potrebno je oko sedam tretmana, a izvrsni rezutati postižu se kombiniranim tretmanima za ultrazvučnu kavitaciju i radiofrekvenciju.

 

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.