Radiofrekvencija tijela

Posljednjih godina, najveći svjetski hit u pomlađivanju kože svakako su tretmani radiovalovima. 

U estetskoj medicini radiofrekvencija služi za ciljano i sigurno zagrijavanje određenih dijelova tijela i tkiva kako bi se postigao željeni estetski rezultat bez oštećenja okolnog tkiva.

Popularnost radiofrekvencije posljednjih je godina iznimno porasla, otkad se pokazala kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela. Svaka osoba koja se muči s opuštenom kožom, celulitom i pretjeranim masnim naslagama može se podvrgnuti ovom inovativnom tretmanu. Radiofrekvencija je nekirurški tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, siguran za primjenu na kojem se god dijelu tijela želi postići čvrsta, blistavo glatka koža. Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode i vremena potrebnog za oporavak.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih stanica postižu se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, stimulirajući prirodno zacjeljivanje tijela kojim se stvara novi kolagen, kao i nova vlakna elastina. Novi kolagen steže kožu, što dovodi do čvršćeg izgleda i osjeta, dok vlakna elastina pridonose gipkosti i elastičnosti kože.

Naša kozmetičarka često preporučuje i kombinaciju različitih tretmana u misiji postizanja najboljih rezultata i zadovoljavanja svih tvojih potreba. Često se uz tretman radiofrekvencijom preporučuje i ultrazvučna kavitacija aparatom nove generacije kojim se dodatno oblikuju kritična područja ili Lipo Laser Plus tretman koji je idealan za redukciju masnih stanica. Uvjerit ćeš se i sama da upravo kombinacija naših vrhunskih tretmana donosi najbolje i najdugotrajnije rezultate.

Ovaj tretman prikladan je za osobe koje traže neinvazivne opcije za oblikovanje tijela, smanjenje vidljivosti tvrdokornog ili površnog celulita, smanjenje opsega ciljanog tretiranog područja (npr. bedara ili abdomena), zatezanje i učvršćivanje kože, smanjenje neželjenih područja masnih naslaga, ublažavanje strija.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.