Beba Hydra Face

Hydra Face je najnoviji tretman dubinskoga čišćenja lica koji, u usporedbi s drugim abrazivnim tretmanima, daje znatno bolje rezultate, i to bez potrebnog oporavka i komplikacija. Potpuno je ugodan, 100 % siguran i nježan za tvoju kožu. Može se raditi u bilo koje godišnje doba, a najtraženiji je u toplije doba godine zbog svoje neagresivnosti za kožu.

Na našoj koži živi mnoštvo bakterija, parazita i gljivica koje se ne vide golim okom. Naizgled čista koža ne znači i da je zaista čista. Što je masnija, ima više pora i mitesera, a to pak znači da ima i više neželjenih „stanovnika“.

Miteseri su nakupina masti i brojnih mikroorganizama, stoga dubinsko čišćenje lica nije samo estetski zahvat, nego zdravstvena potreba jer brojni mikroorganizmi mogu pogoršati stanje kože te izazvati određene kožne bolesti.

Svakodnevno pranje lica vodom i raznim sredstvima ne čisti pore temeljito i dubinski. Izlaganje smogu, dimu cigareta i raznim nečistoćama začepljuje pore i pogoršava ten te povećava opasnost od pojave akni i drugih bolesti, upravo kao što i teške kreme i make-up dodatno začepljuju pore. Koža se mijenja svakih 30 dana, no slojevi mrtve kože, unatoč svakodnevnoj higijeni, zaostaju na licu te služe kao hrana gljivicama i raznim parazitima. Ne uklone li se mrtvi slojevi kože, gljivice i paraziti se razmnožavaju te izazivaju seboreični dermatitis, pogoršanje tena, rozaceju…

Hydra Face tretman najtemeljitija je i najefikasnija suvremena metoda dubinskoga čišćenja lica. Dubinsko čišćenje nije samo stvar estetike, nego zdravlja i higijene jer samo nakon dubinskoga čišćenja lica možeš reći da je tvoje lice doista čisto. Nakupljena nečistoća i mrtvi slojevi kože priječe prodor terapije, vitamina i kozmetičkih preparata, zbog čega kozmetika nije tako učinkovita. Nakon dubinskoga čišćenja, tvoja koža prodiše i doslovno zabljesne, a promjena se znatno osjeti već i pri laganom dodiru kože. 

Više o Hydra Face tretmanu pročitaj OVDJE.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.