Lasersko pomlađivanje kože

Lasersko pomlađivanje kože nova je i jedinstvena tehnika u kojoj se uz pomoć lasera smanjuju efekti starenja na koži. Poznata je i pod nazivom Skin Rejuvenation, a uključuje tri efekta: zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži. 

Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti i na bilo koje drugo područje kože.

Osobe se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kože kako bi smanjile učinke starenja i izlaganja suncu, koji su vidljivi na licu i vratu. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija. Smanjuje crvenilo lica, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice. 

Ako imaš vidljive linije ili plitke bore, plitke ožiljke od akni ili kožu bez osjeta nakon podizanja lica, onda si dobar kandidat za lasersko neinvazivno pomlađivanje kože. 

Kožu je prije tretmana potrebno detaljno očistiti i osušiti, ukloniti make-up, kreme, ulja, topikalne anestetike i/ili proizvode za samotamnjenje. Područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne smije se izlagati sunčevoj svjetlosti ili solariju barem dva tjedna prije tretmana.

Nakon završetka tretmana područje izloženo laseru bit će blago upaljeno i crveno, no crvenilo će splasnuti već za nekoliko minuta. Većini pacijenata koža se potpuno smiri preko noći te već idući dan mogu nanositi standardne proizvode za njegu kože i make-up.

Potrebno je izbjegavati izravno izlaganje suncu najmanje 7-10 dana te trljanje lica tijekom čišćenja nekoliko dana nakon tretmana. Ako se koža nije odmah umirila, ne smije se nanositi sapun izravno na tretirano područje. Poželjno je izbjegavati tonike, razne serume, pilinge i težak make-up sve dok se koža potpuno ne smiri. Za ugodniji i brži oporavak može se nanijeti led na problematično područje.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.