BB Shape tretman

BB Shape  je neinvazivni aparat za smanjenje celulita i ukupnog tjelesnog volumena odobren od FDA.

Procjenjuje se da je negdje od 85% do 98% žena starijih od 16 godina ima celulit. Ovaj neinvazivni uredaj nudi brzo rjesenje za “tvrdoglavi” celulit na onim podrucjima tijela na kojima s teskocom mozemo postici glatkocu i zategnutost unatoc upornim i iscrpljujucim djetama, mnogobrojnim niskokaloricnim obrocima i neumornim odlascima u teretanu.

Primjenom najsuvremenije tehnologije, BB Shape uspjesno kombinira vakuumski učinak (VAC) , IR ( infrared), intenzivniju mehaničku masažu valjka, kao i Bi-polar RF zagrijavanje tkiva na čak 42 stupnja Celzijusa u dubini od 3 do 15 mm, što je na ranijim aparatima bilo gotovo nemoguće.
Primjena BB Shape zahtijeva znatno manji broj ponavljanja tretmana nego što je to slučaj s starijim verzijama uređaja ovakve primjene.
Optimalan broj tretmana je 6.

Zasto odabrati BB Shape ?

BB Shape je uređaj koji koristi kombinaciju svih 4 vrste energije/ funkcije istovremeno i svaka ima svoju svrhu u procesu uklanjanja celulita.

1. Učinak vakuuma “povlačenjem” kože podiže tkivo, što doprinosi poboljšanju limfnog protoka i drenažom, ubrzavajuci cirkulaciju i smanjujuci upalu tkiva uzrokovano oticanjem.

2. Mehanička masaža valjka dodatno ubrzava cirkulaciju i uklanja višak tekućine.

3. Energija infracrvenog svjetla zagrijava potkožno tkivo od 3 do 15 mm do temperature do 42 Celzijeva stupnja, što potiče metabolizam
masnih stanica. Istovremeno se potiče proizvodnja kolagena, koji povećava elastičnost i sprečava oštećenja kože.

4. Energija radio frekvencije doprinosi razgradnji masnih nakupina u stanicama i priprema ih za izlučivanje metabolizmom.

Koje rezultate mogu očekivati?

Ovo je najvažnije, ali i najosjetljivije pitanje svakog klijenta. Svaka osoba ce imati koristi i poboljsanja od tretmana BB Shape, ali naravno rezultati mogu varirati, od prosječnih do drastičnih. Isto tako morate uzeti u obzir cinjenicu da su hormonalni problemi najčešći faktor koji sprečava dobre rezultate, zbog čega je prije početka tretmana pozeljno doći na besplatnu konzultaciju u nas Centar.

Cilj konzultacija i savjetovanja je steći uvid u vaše zdravstveno stanje, odnosno stupnja celulita koji je prisutan u tkivu.

Nakon savjetovanja i pregleda na temelju strukture vašeg tijela, tjelesnog i zdravstvenog stanja, prikazat će vam se preciznije što možete očekivati ​​od tretmana BBShape uređajem.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.