Limfna drenaža

Sjedilački način života, stresni dani na poslu i brza putovanja ostavljaju tragove na našem tijelu. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. (VIŠE)

Riječ je o terapiji kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela, kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i uklanjanja bolova koji su eventualno bili prisutni.

Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i malo crvenih krvnih stanica – tj. njezini limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari i mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

Limfa prolazi kroz limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da, kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

U Beba Beauty Centru limfnu drenažu obvezno preporučujemo klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje efekte. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporučuje i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

KANDIDAT SI ZA LIMFNU DRENAŽU AKO:

  • imaš lošu prokrvljenost tkiva, posebno nogu, stražnjice i trbuha;
  • nakupljaš otpadne produkte metabolizma;
  • tvoje noge otiču;
  • vidiš celulitne promjene kože i potkožja;
  • uočavaš nove proširene vene ili pogoršanje na postojećima.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.