Beba nanoterapija

Nanotehnologija donosi pravu revoluciju u službi zdravlja i ljepote. Dođi i iskoristi sve njezine nevjerojatne prednosti!

Nanotehnologija i nanotvari primjenjuju se u mnogim kozmetičkim proizvodima, poput hidracijskih krema, proizvoda za njegu kose, kozmetike i krema za sunčanje. Gotovo svi veliki proizvođači kozmetike koriste nanotvari u svojim proizvodima i sve se više okreću upotrebi nanotehnoloških principa. Zbog lakoće primjene i dokazano vrhunskih rezultata, preporučujemo ti revolucionarni tretman nanoterapije.

Beba Nanoterapija je tretman kojim se izazivaju mehanička nanooštećenja kože, čime se potiče regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Ovom terapijom stimulira se proizvodnja kolagena i omogućuje bolja apsorpcija aktivnih tvari iz visokokvalitetnih profesionalnih kozmetičkih preparata i seruma.

Ono što ovaj kozmetički tretman svrstava u sam vrh anti-age metoda 21. stoljeća je mogućnost prilagođavanja dubine te okomit kut prodiranja nanoiglicama, čime se povećava učinak samog tretmana. 

Za razliku od drugih proizvoda koji u konačnici daju isti rezultat na koži, Beba Nanoterapija ne izaziva vidljiva oštećenja na licu, nema krvi ni ožiljaka, niti je potrebno vrijeme za oporavak – i potpuno je bezbolna.

Ovom metodom mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta oko očiju, usana i nosa. Tretman se može provoditi u svim godišnjim dobima, osim za vrijeme jakog sunca u ljetnom razdoblju. Namijenjen je prije svega obnavljanju teksture kože te uklanjanju pigmentacija, mrlja i sitnih ožiljaka, a njegovo djelovanje blagotvorno utječe i na pomlađivanje, hidraciju i blistavu svježinu kože.

Kolagenskim vlaknima treba vremena da se formiraju pa za prve rezultate tretmana treba pričekati oko 28 dana. Tretman Nanoterapije može se izvoditi samostalno u serijama do 4 tretmana po 40 minuta, svakih 7 – 15 dana – ovisno o stanju kože i problemu koji rješavamo – ili kao sastavni dio nekog od tretmana lica u Beba Beauty Centru. 

 

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.