5 stvari koje morate znati o HIFU (Natural Face Lift) tretmanu

Ono što HIFU tretman čini posebno atraktivnim je način djelovanja. Naime, za razliku od lasera koji prodire u kožu izvana prema unutra, u ovom tretmanu zaobilazi se površinu kože te ciljana energija prodire izravno u duboke strukture tkiva i mišića gdje “stanuje” kolagen. 

Ultrazvučna energija potiče proizvodnju kolagena u dubokim dermalnim i subdermalnim slojevima kože. Kako se kolagenska vlakna “organiziraju” i skraćuju, učinak zatezanja kože je sve vidljiviji. Budući da terapija ultrazvuka visokog intenziteta (High Intensity Focused Ultrasound) zapravo radi iznutra prema van, rezultati izvlačenja i izgradnje kolagenskih vlakana koji zatežu kožu mogu se “graditi” i 2-3 mjeseca. Klijenti tretirani terapijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) zbog njegova produženog djelovanja mogu se pohvaliti stvaranjem kolagenskih vlakana i do godinu dana nakon odrađenog tretmana, a budući touch-up tretmani mogu pomoći u održavanju individualnog procesa starenja.

Doznajte 5 stvari koje HIFU čine posve posebnim tretmanom:

  • Samo jedan tretman– trenutačno se postiže podizanje kože tretiranog područja. Broj tretmana ovisi o životnoj dobi i stanju kože, no samo nakon jednog tretmana poboljšava se struktura kolagena i elastina te s koža oporavlja. Broj tretmana ovisi i o  osobnim željama te koji se krajnji efekt želi postići. S obzirom na efekt produženog djelovanja, rezultati će se poboljšavati i do 6 mjeseci nakon tretmana. Fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta cilja duboke temeljne slojeve, baš kao i u kirurškom face liftingu, ali bez posttretmanskih trauma. Izvrsna je alternativa za sve one koji nisu spremni na operativne korekcije. 
  • Nema posttretmanske procedure– ne zahtijeva posebnu njegu nakon tretmana.
  • Nema bolovanja– nakon tretmana slobodno možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima i poslom.
  • Neinvazivan, nekirurški i potpuno siguran tretman– FDA, krovna američka organizacija za kontrolu lijekova i zdravstvenih tretmana i pripravaka, potvrdila je u svojim kliničkim studijama na više od 680.000 ljudi diljem svijeta da je ovaj tretman potpuno siguran i učinkovit. Postiže rezultate slične kirurškom face liftingu potpuno prirodnom, bezbolnom i nekirurškom metodom. 

Lifting se događa prirodno – stimulacijom dubokih strukturnih slojeva kože postiže se prirodna proizvodnja vlastitog kolagena i elastina koji s vremenom podiže i zateže kožu. Najvažnije od svega, zadržavaš svoj prirodan izgled. Unutarnja i vanjska ljepota idu ruku pod ruku!

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.