3D SHR tehnologija nova dimenzija trajnog uklanjanja dlaka

Trajno uklanjanje dlačica nikada nije bilo učinkovitije no sada. Doznajte po čemu se 3D SHR tehnologija razlikuje i koje su njene prednosti u odnosu na postojeće slične tretmane!

Dosad je cilj bio zagrijati korijen dlake na 65 °C kako bi se uništio. Najnovija istraživanja dokazuju da nije potrebno postići tako visoku temperaturu kako bi se uništio korijen dlake. 3D SHR laser cilja  korijen dlake na sve 3 valne duljine (755nm, 808nm te 1064nm) , te odjednom uništava od najsvijetlijih do najtamnijih dlaka. Za razliku od svih ostalih lasera koji za vrijeme tretmana preko dlake prođu samo jednom, on pri jednom tretmanu preko dlake prijeđe od 4 do 8 puta.Konstantno jako hlađenje na dodir zaista jako dobro hladi kožu tijekom tretmana, a istovremeno zadržava toplinu unutar dermisa gdje su smješteni folikule, što čini cijeli tretman jako ugodnim.  Pritom se dlačice uklanjaju temeljitije i trajnije, a tretmani su bezbolniji, nemjerljivo učinkovitiji i bez neugodnih nuspojava.

Što je potrebno učiniti prije tretmana?

Premda nije obavezno, preporučuje se brijati dlake dva do tri tjedna prije tretmana. Na bradi i nadusnici dlake možeš podrezivati ​​škaricama. Savjetuje se dlake obrijati na dan tretmana ili dan prije. Dlake mogu biti 1 do 2 mm iznad razine kože. Između tretmana savjetuje se dlake povremeno brijati kako bi ojačale. Brijanje povećava uspjeh tretmana i smanjuje broj potrebnih tretmana.
Skidanje dlake voskom i čupanjem potiče upalu uz razvoj pigmentacije te se stoga ne preporučuje, baš kao ni izbjeljivanje dlaka koje slabi rezultat. Nije potrebno strogo izbjegavanje sunca prije niti poslije tretmana jer se potamnjela koža može tretirati bez straha. Tretmani se mogu raditi za vrijeme ljeta. Na mjesto tretmana ne preporučuje se primjena sredstava za njega i parfema uoči tretmana.

Koliki je broj tretmana potreban i koliki je razmak između tretmana?

Za lice je potrebno oko 6-8 tretmana, a za tijelo otprilike šest tretmana. Razmak između tretmana je od oko 28 dana. Veća je vjerojatnost da se kod tanjih dlaka znatno poveća razmak između tretmana uslijed učinkovitijeg uklanjanja dlake.

Koje su moguće nuspojave?

Nuspojave gotovo da i ne postoje zbog niske temperature zagrijavanja i dobrog hlađenja. Moguće je prolazno crvenilo i lagani osjećaj topline na mjestu tretmana.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.