Revolucionarna tehnologija za prirodno zatezanje bez rezanja i ožiljaka

Prvi u Splitu početkom 2018. klijenticama smo ponudili istinsku inovaciju – fibroblast tretman koji zateže nježnu kožu lica bez rezova, ožiljaka ili dugog oporavka. Tretman počinjemo čišćenjem kože i nanošenjem anestetika u kremi, koji sprječava bilo kakav osjećaj nelagode na području koje će biti tretirano. Slijedi tretman specijalnim aparatom koji stvara sitni plazma elektricitet, a na koži se stvaraju mikromilimetarske točkice. Zahvaljujući toj točkastoj tehnologiji dovodimo kožu do vidljivog “stiskanja”, a rezultat je vidno zategnuta koža još tijekom provedbe samoga tretmana. 

Nakon tretmana

Tijekom samoga tretmana, a kao posljedica djelovanja plazma elektriciteta, nastaju točkice – krastice koje same otpadnu nakon 4 -7 dana. Za to vrijeme koristi se odgovarajuća krema. Kad krastice otpadnu, koža je crvenkasta i polako prelazi u blijedoružičastu boju. Ovisno o dijelu kože koji se tretira, kao i o tipu kože, razdoblje oporavka do potpunog ujednačenja boje je od oko dva tjedna do mjesec i pol kod svijetle i vrlo osjetljive kože. U tom razdoblju koriste se kreme u boji sa zaštitnim faktorom ili tekući puder. Detaljne savjete o njezi nakon tretmana svaka će naša klijentica dobiti tijekom samoga tretmana, ili na pregledu prije tretmana.

Broj tretmana 

Kada je riječ o broju tretmana koji vam je potreban, to u prvome redu ovisi o stanju kože, starosnoj dobi klijenta, kao i o tome kakav rezultat želimo postići. Da bismo postigli optimalan rezultat, potrebno je ponoviti tretman poslije 5 do 8 tjedana, a u pravilu se preporučuje od jednog do maksimalno četiri tretmana.

Prednosti fibroblast tretmana

Mnoge su prednosti ovog tretmana u usporedbi s drugim estetskim tretmanima, pa i kirurškim zahvatima, za kojima nerijetko posežu klijentice. Primjerice, kada se tretiraju kapci, kod fibroblasta ne može doći do “previše podignutih kapaka“ jer se prirodni višak minimalno i postupno korigira. Prednosti fibroblast tretmana su brojne, no najistaknutije su:  

  • Nema komplikacija ni oštećenja. 
  • Nema ožiljka. 
  • Nema rezanja.
  • Kratko vrijeme oporavka. 
  • Rezultati su efikasniji u usporedbi s drugim estetskim tretmanima.  
  • Rezultati su odmah vidljivi. 

Važno!

Nakon tretmana koža je fotosenzibilna i nije dopušteno sunčanje dok koža ne poprimi svoju prirodnu boju (do dva mjeseca). Koriste se kreme sa zaštitnim faktorom. To se ne odnosi na normalno funkcioniranje i odlazak na posao, već na, primjerice, sunčanje ili odlazak u solarij. Iznimno je važno pridržavati se savjeta za posttretmansku njegu! Krastice nikako ne skidati nasilno, one same otpadnu nakon 4 – 7 dana. Kad krastice otpadnu, dopušteni su sport, sauna, plivanje i slične aktivnosti. Razgovor i pregled prije tretmana veoma su važni kako bismo saznali što želite i što se tretmanom može postići. 

Kontakt

Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243
+385 98 819 700

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 300,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn