Puder obrve

Posljednjih godina, obrve su postale hit i jedan od glavnih trendova u svijetu mode i ljepote, a trajna šminka jedan od najčešćih estetskih tretmana današnjice.

“Powder brows” ili puder obrve trenutačno su najpopularniji hit u svijetu trajne šminke.

Tehnika koja je prirodnija i manje bolna od klasičnog japanskog iscrtavanja obrva u kratkom je roku osvojila pripadnice ljepšeg spola, a idealna je za sve žene bez obzira u kojem su stanju njihove prirodne obrve.

Tehnika popunjavanja podrazumijeva sjenčenje obrva koje se radi na maloj dubini pa one zbog toga izgledaju punije i prirodnije, a ovisno o željama klijenta moguće je postići razne efekte od potpuno prirodnih pa sve do jako definiranih, glamuroznih obrva.

Prilikom tretmana nema krvarenja, nema vidljivih ožiljaka, a vaše obrve nakon potpunog procesa zacjeljenja izgledaju kao da ste ih lagano osjenčili olovkom ili sjenilom za obrve.

Neposredno nakon tretmana obrve se mogu čini vrlo tamno, pomalo neprirodno, no već nakon tjedan dana polako dobivaju željenu boju, a krajnji i dugotrajan efekt vidjet će se nakon 6 do 8 tjedana nakon drugog iscrtavanja tj. korekcije koju zakazujemo nakon 4 tjedna.

Ovaj popularan način iscrtavanja obrva namijenjen je osobama koje žele istaknuti određeni dio lica, prikriti određene nedostatke (obrve su rijetke, tanke, imaju praznine i slično), kao i osobama koje nemaju dovoljno vremena za svakodnevno nanošenje šminke, sportašicama i osobama alergičnima na klasičnu šminku.

Kada se ne preporučuje raditi trajnu sminku?

Za vrijeme trudnoće i dojenja se ne preporučuje raditi bilo koju tehniku trajnog šminkanja i estetskih tretmana uopće.

Ako pijete lijekove kao što su antibiotici, roakutan ili bilo koji drugi koji može uzrokovati promjene na koži.

Za vrijeme kemoterapije, pa čak i duže vrijeme nakon posljednjeg tretmana – obavezno se savjetujte s liječnikom.

Osobama mlađim od 18 godina.

Trajanje tehnike ovisi o masnoći kože. Ako imate suhu kožu, pigmentiranje može trajati i do dvije godine, ako imate masniju kožu, boja se brže razgrađuje, stoga pigmentiranje traje kraće – otprilike godinu dana.

Ako se još uvijek niste odlučili i niste sigurni koliko je ova tehnika dobar izbor za vas, svakako preporučujemo da se naručite na konzultaciju.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.