Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija na licu i tijelu

Tamne mrlje na koži mogu narušiti tvoj dobar izgled, ali i samopouzdanje. Mrlje od starenja javljaju se kod 50 % žena te kod 20 % muškaraca starijih od 50 godina. Želiš li ih ukloniti, obrati nam se s povjerenjem!

Postoji više različitih vrsta pigmentnih promjena koje se u osnovi razlikuju po svojim karakteristikama. Hiperpigmentacija je čest problem kod kojeg pojedina područja kože postaju tamnije boje. Obično je riječ o bezopasnom problemu koji uzrokuje pretjerana količina pigmenta, tj. melanina u koži. Premda je najčešća u srednjoj i kasnijoj životnoj dobi, hiperpigmentacija se može javiti i kod mlađih osoba. Neki su ljudi jednostavno genetski skloniji hiperpigmentacijama. Postoji velik broj žena koje uzimaju kontracepcijske tablete, a nemaju problema s pigmentacijom, dok kod drugih te tablete izazivaju poremećaj pigmentacije. Nažalost, ne postoji čarobni štapić kojim se ta problematika zauvijek uklanja, no možemo je znatno ublažiti i očuvati postignute rezultate.

Tretmani uklanjanja pigmentnih promjena na koži jamče minimalan rizik, nježni su i bezbolni, a rezultati su veoma zadovoljavajući. Ako je potrebno, a sve ovisi o tipu pigmentne promjene, moguće je kombinirati i različite neinvazivne tretmane lica koji mogu pomoći kod ublažavanja tamnih mrlja na koži. Ako imate tamne mrlje i staračke pjege na koži, dobar ste kandidat za lasersko uklanjanje. Kožu je prije tretmana potrebno detaljno očistiti i osušiti, ukloniti make-up, kreme, ulja i/ili proizvode za samotamnjenje. Područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne smije biti izloženo sunčevoj svjetlosti ili solariju minimalno 2 tjedna prije tretmana. Laserski tretman uklanjanja hiperpigmentacije i ostalih pigmentnih promjena nije kompliciran te se obavlja bez lokalne anestezije.
Udaljeniji dio sonde lasera prislanja se na kožu, a zatim se pušta svjetlosni impuls koji klijent osjeća kao mali ubod. Laserska zraka pri prodiranju u kožu apsorbira svjetlosnu energiju. Termalnim učinkom kratkih svjetlosnih udara melanin je naglo zagrijan i odvojen od dermisa. Nakon završetka tretmana javlja se crvenilo kože, a mogu se stvoriti i krastice. Idućem tretmanu, ako je potreban, može se podvrgnuti nakon 4 do 6 tjedana.

Više o različitim tipovima pigmentacijskih promjena pročitaj OVDJE.

Kontakt

Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243
+385 98 819 700

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 300,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn