Japansko iscrtavanje obrva: Sve što si ikad željela znati

Ako nisi zadovoljna oblikom svojih obrva ili su zbog nestručnog čupkanja prestale rasti – ovaj postupak savršeno je rješenje za tebe. Doznaj kako se radi, koliko traje i kakvi su njegovi učinci.

Tretman započinje pregledom prirodnih obrva i razgovorom o željenim obrvama. Tvoje dlačice se ne čupaju niti se briju. Uklanjaju se samo one koje su izvan željenog oblika; ostatak ostaje, a crta se između njih, kako bi se maksimalno iskoristila svaka dlačica.

Zatim, vodeći računa o simetriji lica, crtamo željeni oblik obrva. Nakon određivanja oblika, bira se boja prema prirodnoj boji kose. Postupak samog crtanja je gotovo bezbolan te nakon tretmana nema natečenosti. Tretman iscrtavanja obrva traje oko 90 min; aplikacija boje traje 15-20 minuta, dok se ostatak vremena određuje oblik u dogovoru s klijentom. Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste i puno tamnije od konačnog rezultata. Obaveznom korekcijom nakon 2-3 tjedna mogu se ispraviti male nepravilnosti te dodati boja i gustoća.

U praksi je moguće napraviti i više korekcija, što uvjetuje tip kože. Nakon tjedan dana iscrtane obrve smanje se 10-15%, a izgubi se i do 40% boje. Nakon tretmana klijentica dobiva uputa o njezi nakon tretmana i odgovarajuću kremu. Izlaganje suncu, solariji, saune, bazeni, agresivni tretmani lica, puder i šminka preko obrva ne preporučuju se sedam dana. Higijena pri japanskom iscrtavanju obrva je na najvišem nivou! Sve što se koristi u radu je sterilno i za jednokratnu upotrebu. Ne postoji mogućnost alergije na pigmente. Poželjno je na naručen termin doći bez šminke.

Sam tretman iscrtavanja dlačica je skoro pa bezbolan, uz korištenje lokalnog anestetika. Tako je i trenutačna bol najsličnija čupkanju dlačica. Stoga, nema razloga da zbog bojazni od bolova odustaneš od tretmana.

Boja obrva trebala bi biti jednaka ili nijansu-dvije svjetlija ili tamnija od prirodne boje tvoje kose. Ako si brineta, obrve mogu biti nijansu svjetlije; ako si plavuša, nijansu-dvije tamnije.

Faktori koji utječu na trajnost boje:

Vanjski

  • agresivni tretmani lica (sve vrste pilinga)
  • kreme s kiselinama
  • sunce
  • prečesti odlasci u solarij
  • laserski tretmani

Unutrašnji

  • masna koža
  • razne bolesti kože (seboreični dermatitis, keratoze, perutanje kože...)
  • ožiljci od trajne šminke

Ljudski faktor

  • Ovisi o adekvatnoj posttretmanskoj njezi i pridržavanju uputa.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.