Japanska metoda iscrtavanja obrva

Beba Beauty Centar donosi ti pravi svjetski hit, revolucionarnu metodu iscrtavanja obrva koja je u industriji ljepote napravila veliki bum!

Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će ti da preskočiš dosadno crtanje obrva svako jutro i uživaš u svojim lijepo oblikovanim obrvama ma gdje se našla. Ovo je savršeno rješenje ako su tvoje prirodne obrve zbog nestručnog čupanja prestale rasti, ako nisi zadovoljna njihovim oblikom te ako su prerijetke ili previše svijetle.

U ovoj metodi ne koristi se aparat, već se dlačice unose u kožu veoma plitko posebnim nožićem. To je postupak kojim se iscrtava dlačica (obrva) u smjeru rasta prirodne obrve. Pigment se aplicira u površinski sloj epiderme i veže za stanice tog sloja kože te samim time traje onoliko koliko i same stanice. Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je činjenica da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke, nego prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih.

Rezultat je toliko prirodan da je razlika između prirodne i iscrtane dlačice gotovo neprimjetna.

Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti postojeće. Preporučujemo ih svima kojima je prirodan izgled na prvome mjestu.

Ova metoda pruža dugotrajne rezultate i omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva. Svaka se dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Njegovane i idealno oblikovane obrve, koje dobivaš japanskom metodom iscrtavanja, mogu ti ujutro uštedjeti vrijeme za šminkanje.

Idealan oblik obrva razlikuje se, dakako, od osobe do osobe jer svi imamo različite crte lica. Zato kod japanskog iscrtavanja obrva svaka žena dobiva isključivo obrve koje pristaju samo njoj i niti jednoj drugoj.

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.