Hyaluron pen

Inovativni tretman hijaluronom koji ćete odmah zavoljeti!

Nezadovoljni ste izgledom svoje kože lica i veličinom usana? Čuli ste za tretmane hijaluronom, ali užasavate se igle? Ako želite ​istaknuti prirodnu ljepotu vaših usana i dati im baršunastu punoću, bezbolno pomladiti kožu, vratiti joj izgubljene minerale i vlažnost i ispeglati sitne bore o​nda je tretman ​Hyaluron penom tretman po vašoj mjeri! U ​BeBa Beauty centru u Splitu tretman Hyaluron penom već je postao hit među Splićankama i trenutno je ​jedan od najnovijih trendova u području ljepote kada je u pitanju poboljšanje izgleda kože i usana. ​Riječ je o posebnom aparatiću kojim se pomoću pritiska od 6,5 bara ubrizgava hijaluronska kiselina u površinski sloj kože lica i usana gotovo bezbolno, ravnomjerno i najbitnije bez oštećivanja kože.

Ovom modernom tehnologijom sprječava se nastanak kvržica i ožiljaka koje su česta nuspojava kod uobičajenog tretmana iglom. U iznimnim slučajevima, nakon tretmana, moguća je pojava sitnih, brzoprolaznih modrica, ali to ovisi o tipu i osjetljivosti kože koje se tretira, te su u usporedbi s klasičnim tretmanima hijaluronom nuspojave zanemarive. Nakon 35-45 minuta, koliko traje tretman Hyaluron penom, izaći ćete iz salona osvježeni i mladenačkog izgleda s odmah primjetnim rezultatima. Ovaj tretman idealan je za osobe koje žele postići “prirodni look” – žele blago povećati izgled svojih usana, ali da i dalje izgledaju prirodno, te za one koje žele “ispeglati” sitne ili umanjiti dublje bore. Oporavak nakon tretmana nije potreban i možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Hijaluronska kiselina već je niz godina hit među ženama kada je riječ o pomlađivanju kože. Starenjem, stanice kože gube mogućnost stvaranja hijalurona zbog čega se gubi čvrstoća, vlažnost i elastičnost kože te nastaju bore. Tretman hijaluronskom kiselinom odgovara svakom tipu kože upravo zbog toga što je molekula hijalurona sastavni dio kože pa u kožu ne unosimo nikakva strana tijela ni supstance i, najvažnije, postiže se prirodni i mladolik izgled. 

Tretman Hyaluron penom siguran je i jednostavan a, trajnost filera ovisi o njihovoj kvaliteti. Naime, hijaluron se u koži postepeno razgrađuje, tako da s popuštanjem hijalurona popuštaju i prvobitni rezultati, ali ne brinite, koža će se vratiti u prvobitno stanje i nikako neće biti lošija nego prije tretmana. Nakon što primijetite efekt koji se postiže Hyaluron penom sigurni smo kako ćete tretman ponoviti jer su lijep izgled kože i porast samopouzdanja, kao i opuštanje u modernom i ugodnom ambijentu BeBa Beauty Centra, zagarantirani. 

Kontakt

Beba Beauty Centar
Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 1.000,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn.

Obročno plaćanje za pakete tijela i laserskog uklanjanja dlaka.