Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Ultrazvučno čišćenje kože je tretman uređajem za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi na 25-27 kHz. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, što omogućava omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, a također utječe i na smanjenje hiperpigmentacije te poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučnog čistača koristi se i za problematičnu kožu s aknama te ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje jer ne oštećuje kožu i ne postoji mogućnost posttraumatske hiperpigmentacije.

OKVIR:

  • Čišćenje kože i tretman bora, bubuljica i mrlja
  • Koža postaje blistava, čista i elastična
  • Tretman traje 30 min
  • Preporučuje se koristiti u 3 tretmana

Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling, redovitom uporabom ultrazvučni čistač smanjit će učestalost pojavnosti mitesera i akni.
Mikromasažom se stimuliraju i aktiviraju slojevi tkiva, povećava cirkulacija krvi i stimulira protok limfe, a aktiviranjem metaboličkih procesa osigurava se optimalna opskrba kisikom te povećava unos hranjivih sastojaka.

Osim za redovito čišćenje lica, tretman se preporučuje i kao početni tretman pomlađivanja kože. Rezultat je trenutačno vidljiva čistoća, zategnutost i svježina, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Kako se radi ultrazvučni piling?
Na početku tretmana obavlja se priprema lica. Na kožu lica nanesemo tanak sloj gela. Tretman izvodimo uz pomoć aparata UV špatule. Metalni dio aparata špatule služi za direktan kontakt s kožom lica. Pri svakom prelasku preko kože tijekom izvođenja tretmana na špatuli ostaju komedoni (miteseri). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala – bez pritiska ili neugodnog istiskivanja mitesera! – istodobno uklanjajući tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica. Nakon završetka tretmana, na lice stavljamo masku koja umiruje i hrani kožu te skuplja proširene pore. Tretman je bezbolan i ugodan, a traje oko 30 minuta. Nakon ultrazvučnog pilinga ne pojavljuje se crvenilo.

Ovakav tretman čišćenja lica preporučuje se svim uzrastima, a posebno je pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

Kontakt

Zrinsko Frankopanska 58
21000 Split
Hrvatska

+385 91 338 3243
+385 98 819 700

bebabeautycentar@gmail.com

Radno vrijeme

}
Pon., Sri. i Čet. 14:00 - 21:00
Utorak i Petak 9:00 - 16:00
p

Kristal d.o.o. za trgovinu i usluge
Adresa: Domovinskog rata13, 21000 Split
OIB: 37578814713
IBAN: HR1823600001102230543

Načini plaćanja

Gotovina

Gotovinske kartice za iznose iznad 300,00 kn

Kreditne kartice i obročno plaćanje za iznose iznad 1.000,00 kn